KOJI SUSHI & THAI GEEL

KOJI SUSHI & THAI GEEL Koji Sushi & Thaï

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 178 beoordelingen
19 feb 2020 om 21:11 3u moeten wachten
15 feb 2020 om 8:42 Half 6 besteld - na 20u geleverd als je grote honger hebt raad ik aan geen sushi te bestellen Overigens was het eten gelukkig wel lekker
14 feb 2020 om 23:23 BESTELLING NIET BEZORGD ! Vrijdag 14/02 bestelt om 19u33,bestelling ok,betaling ok,bevestigingssms ok,foodtracker ok. Bestelling nooit ontvangen :-( Zie ook reviews hieronder van 14/02 :-( Te weinig personeel,te druk? Waarom dan niet eens verwittigen?
14 feb 2020 om 20:46 Om 16u44 besteld om tegen 18u30 te bezorgen. Pas om 19u20 bezorgd !!! Wel om 18u45 u al bevestiging gekregen dat het bezorgd was met 'smakelijk eten'. Jammer want de sushi is wel heerlijk !
14 feb 2020 om 20:17 Na meer dan 2u wachten nog steeds geen sushi wel al een beoordelingsmail.
13 feb 2020 om 19:26 Lekker
8 feb 2020 om 20:05 Sushi is lekker, maar de bezorgtijden zijn een RAMP! Elke keer ik bestel voor een thuislevering loopt er wel iets mis of is er een enorme wachttijd. :-( Desondanks het tijdig bestellen! Ik denk altijd: volgende keer beter! Maar het wordt niet beter! :-(
8 feb 2020 om 8:58 Te zout Groeten teveel water Loempias plat Te duur voor wat je krijgt, jammer
6 feb 2020 om 23:19 Ze verwittigen dat ze later zijn dan het eerst aangegeven uur door omstandigheden. Dit is van dat ze er voor bellen
6 feb 2020 om 20:25 De opties bij bezorgtijd gaan slechts tot 90min. De echte bezorgtijd was 2 en half uur, 150min dus. Gemiddelde levertermijn aangegeven op site is 45min, geschatte bezorgtijd na bestelling 88min, uiteindelijke levering 150min. Gelukkig was het eten goed
6 feb 2020 om 19:19 Zoals altijd heerlijke koji boot. Alleen jammer dat de bezorgtijd zo lang is.
3 feb 2020 om 7:57 Perfect op tijd geleverd en zeer lekker.